Skip to main content

Posts

Showing posts from 2014

Spreado Chocoletto

Assalamualaikum....

dah seminggu sebenarnya nak sembang pasal new chocoletto baby ni....

nama baby ni SPREADO CHOCOLETTO.....

lahirnya spreado ni bila ramai yang bertanya ' chocoletto ni kena makan dgn roti ke?'

jadi membuatkan kami terfikir...kenapa kita tak keluarkan produk yang boleh dimakan dengan roti..ala2 chocolate spread gitu....

dan baru-baru ni barulah produknya siap.... spreado nama diberi...bersempena dengan chocolate spread.... senang nak ingat...spreado...chocoletto.. chocoletto...spreado.... dua nama yang mudah diingati...


saya share beberapa testi dan gambar spreado ni ye...


ini lah rupanya spreado chocoletto....
dengan packaging yang mudah dan ringkas
boleh simpan dalam handbag,,singgah pertol pump beli roti or aiskrim..picit dan terus makan....
mudah ke mudah?

jiran baik hati hantar donut yang dicurahkan spreado chocoletto di atasnya....
meleleh-leleh coklatnya....


yang ni hasil kerja tangan agen... makan dengan buah2an...
honeydew pun jadi je,,,, 

ada lagi b…

BISNES TANPA MODAL CHOCOLETTO

Alhamdulillah.....


saya mendapat beberapa testi tapi tak sempat untuk saya kongsikan disini.

terlalu banyak testimoni yang saya terima .

antaraya adalah mereka yang menyertai program BISNES TANPA MODAL CHOCOLETTO

Ye, mmg tanpa modal sebab anda tidak perlu mengeluarkan sesen pun untuk dapatkan stok.

kami akan berikan anda 1 kotak stok, beberapa borang dan document perlu anda sertakan masa pengambilan stok

Tempoh selama seminggu diberikan kepada anda untuk menghabiskan stok yang ada di tangan.

Selepas seminggu anda boleh buat bayaran stok yang telah terjual.

Belum ada lagi mereka yang gagal menjual stok CHOCOLETTO yang kami berikan.

Kebanyakannya akan datang utk mengambil stok CHOCOLETTO BTM lagi ataupun akan terus menjadi agen (sudah psti margin profit utk agen lbh tinggi)


Kini kami membuka peluang kepada anda yang ingin memulakan bisnes tapi masih ragu2 dan takut akan kebolehan diri utk meniaga....


sila hubungi kami mengikut lokasi paling hampir dengan anda untuk mendapatkan stok CHO…

Agent dropship

Program Dropship /  Affiliate #chocoletto sudah mula dibuka....kepada yang berminat utk mendapat komisyen melalui dropship, boleh berikan details berikut dan hantar ke 012-343 0706/ 010-236 9300

1. Nama
2. Email
3. Alamat
4. No.tel
5. Nama bank, acc no dan nama pemilik acc

yuran pendaftaran sebanyak RM 10 akan ditolak daripada komisyen pada hujung bulan. Yuran pendaftaran dikenakan bagi mengelakkan agent yang tidak serius.

agent affiliate haruslah aktif. sekiranya dalam masa 2 bulan tiada pembelian melalui ID anda, keahlian akan terbatal secara automatik.

PROMOSI UTK 50 AFFILIATE AGENT TERAWAL AKAN MENDAPAT PROMOSI YURAN PENDAFTARAN RM 10.

orang ke 51 akan dikenakan yuran sebanyak RM 30 setiap bulan.

jangan lepaskan peluang ini....

Order form

Assalamualaikum....

kini kami memudahkan cara anda membeli produk kami dengan hanya menghantar order form seperti berikut....

suka disini saya war2kan kami sedang mengadakan promosi yang akan berakhir tidak lama lagi....

dengan pembelian 3 jar melalui order form di bawah anda akan mendapat discount sebanyak RM 2...

jangan ketinggalan..... sila klik :






SAYA MAHU

Alhamdulillah

Dalam hidup ini kita kena selalu minta supaya kita sentiasa ditemukan dengan orang2 yang baik

dan Alhamdulillah bila kita selalu jumpa dengan orang2 yang baik, kita akan selalu dikelilingi dengan sesuatu yang positif.

kenapa perkara positif perlu berada disekeliling kita????


kerana dengan perkara positif ini boleh melahirkan diri kita yang BAIK atau sebaliknya....

admin ingin berkongsi suatu pengalaman berharga hari ini bila pihak admin dengan tidak disangka-sangka dapat bertemu dengan seorang yang hebat semalam.

doakan perkara positif yang kami bincangkan semalam dapat membuahkan hasil yang positif juga.

ada rezeki berita baik itu akan kami kongsikan dengan anda semua...


sebekum mendapat sesuatu yang ingin kita capai, satu perkara yang paling penting yang MESTI kita lakukan adalah dengan BERTINDAK.....tanpa BERTINDAK semuanya akan terkulai layu di tasik madu.... (untung la kalau di tasik madu, kalau di tasik tandus????)

kami doakan anda semua success selalu....semoga setiap yang anda…

program Bisnes Tanpa Modal

Ada sesuatu yang ingin saya kongsikan dgn anda yang ingin mencari side income...

Saya ingin beri peluang kepada anda yang tidak mempunyai modal memulakan perniagaan 

utk menyertai TEAM BISNES TANPA MODAL#chocoletto.

Syarat seperti berikut :

1. Berusia 19 tahun ke atas

2. Berada di sekitar klang & shah alam (atau mereka yang boleh dtg sendiri mengambil stok

 di HQ yg terletak di Klang)

3. Tidak memerlukan modal permulaan

4. Bawa salinan kad pengenalan 

5. Isi borang yang kami sediakan ketika penyerahan stok.

6. Jual chocoletto sebanyak 12 jar dalam masa seminggu dan selepas seminggu baru bayar

 kos chocoletto kepada kami.

7. Stok yang tidak habis dijual boleh dipulangkan semula tanpa dikenakan sebarang 

bayaran. (Hanya bayar stok yang telah terjual)

Sila whatsapp <nama> <BTM> ke 010-236 9300

Kuota adalah terhad kepada 20 orang pertama







selamat pagi

assalamualaikum dan selamat pagi....

pagi Jumaat yang barakah kita mulakan pagi ini dengan

SENYUMAN
SELAWAT
SEDEKAH

inshaaAllah semuanya akan indah2 belaka

belanja gambar comel seketul....


Sapu sawang 2 bulan cuti

Assalamualaikum semua. dah lama rasanya tak diupdate blog ni..hampir 2 bulan dan pastinya banyak sawang yang harus dibersihkan.

Alhamdulillah saya kembali sihat dan boleh menulis seperti biasa setelah mengalami morning sickness selama beberapa bulan.

saya update beberapa aktiviti sepanjang beberapa bulan ini.

Antaranya pada minggu lepas salah seorang dari stokis kami ada membuka booth di Youth Bazar di Stadium Shah Alam.

Terima kasih atas sokongan pengemar chocoletto yang sanggup datang ke booth kami.



berminat menjadi sebahagian dari jemaah chocoletto, sila wassapp ke 010-2369300


Ibu Tunggal income RM 320 sehari

Setiap orang pasti ada masa kesulitan atau sejarah nya yang silam.Jatuh bangun dalam kehidupan kerana kita tahu bahawa hidup ini ibarat roda, ada masa kita di atas, ada masa kita di bawah.

saya ingin kongsikan kisah seorang ibu tunggal kepada 3 orang cahaya mata. Beliau seorang ibu yang tabah. Membesarkan anak-anak dengan kudrat yang ada seupaya mungkin. SubhanAllah, Allah berikan kekuatan yang hebat kepada wanita ini.

Beliau mengatakan bahawa, lebaran kali ni lebih bermakna kepada dirinya dan anak-anak kerana tahun ini beliau dapat belikan baju raya untuk anak-anak. Hidupnya sekarang ni berubah.Beliau sudah mampu tersenyum bahagia.

Minimum sehari beliau dapat mengumpul hasil jualan RM 320. Alhamdulillah...

sehari RM 320, kalau 30 hari ??? bukankah RM 9600..???

Allhuakhbar....sunggu besar nilai itu kepada seorang ibu tunggal.

Mahukah anda kami bantu mencapai kejayaan seperti ibu ini???

Marilah sertai Jemaah #chocoletto kami...

Hanya orang yang berani & bertindak luar biasa yang akan Berja…

Rakan Jemaah Chocoletto

Assalamualaikum, selamat menunaikan ibadah Ramadhan kami ucapkan kepada semua...

hari ini saya ingin memperkenalkan barisan jemaah chocoletto di kedah, yang ada dalam gambar ni boleh dikatakan 30% dari jumlah keseluruhan jemaah di Utara. ada sebahagian lagi yang tak dapat hadir semasa program yang HQ adakan hari tu.

Alhamdulillah, kami disatukan dalam bisnes berjemaah ini.

Mereka adalah tunggak kejayaan chocoletto sehingga saat ini. Terima kasih tak terhingga kepada stokis yang gigih berusaha di zon utara , Puan Sufarah dan suaminya Tuan Aswat.

Pihak HQ naik ke kedah untuk memberi suntikan semangat pada semua rakan jemaah.

walaupun pertemua yang hanya singkat, hanya beberapa jam tetapi ukhwah yang terbina sangat mendalam ertinya bagi saya selaku founder chocoletto.

sangat terharu atas usaha mereka yang sungguh kuat.

Hanya Allah yang mampu membalas segala kebaikan dan usaha mereka.






Promosi Ramadhan

Alhamdulillah, kini kita telah berada di minggu kedua Ramadhan Al Kareem, subhanAllah betapa sungguh cepat masa berlalu...pejam celik, pejam celik hari ini sudah 11 July .....

Dalam kita menikmati Ramdhan yang penuh rahmat, kita perlu sentiasa ingat dengat saudara Islam kita di Gaza, Syria, Palestin yg sedang bertarung nyawa menyelamatkan Islam dan negara mereka... Hanya Allah yang mampu menyelamatkan mereka..Mari kita bacakan Qunut Nazilah.


kami ada special gift untuk pelanggan setia kami. Berita baik untuk anda semua. Di bulan Ramadhan yang mulia ini, setiap pembelian 3 jar chocoletto, anda akan dapat 1 pek sampul duit raya eksklusif dari kami.
cepat-cepat hubungi agen kami untuk dapatkan sampul duit raya tersebut kerana stok sangat-sangat terhad.

jangan lupa LIKE fb kami : Chocoletto Official
Instagram : ChocolettoHQ