Skip to main content

Agent dropship

Program Dropship /  Affiliate #chocoletto sudah mula dibuka....kepada yang berminat utk mendapat komisyen melalui dropship, boleh berikan details berikut dan hantar ke 012-343 0706/ 010-236 9300

1. Nama
2. Email
3. Alamat
4. No.tel
5. Nama bank, acc no dan nama pemilik acc

yuran pendaftaran sebanyak RM 10 akan ditolak daripada komisyen pada hujung bulan. Yuran pendaftaran dikenakan bagi mengelakkan agent yang tidak serius.

agent affiliate haruslah aktif. sekiranya dalam masa 2 bulan tiada pembelian melalui ID anda, keahlian akan terbatal secara automatik.

PROMOSI UTK 50 AFFILIATE AGENT TERAWAL AKAN MENDAPAT PROMOSI YURAN PENDAFTARAN RM 10.

orang ke 51 akan dikenakan yuran sebanyak RM 30 setiap bulan.

jangan lepaskan peluang ini....

Comments

Popular posts from this blog

Resepi Lempeng coklat gebu

Assalamualaikum
anak-anak kurang sihat beberapa harini.  jadi kaklong buat menu sarapan sepantas kilat,yang jimat masa,mudah dan ringkas. tapi tetap sedap. 
lempeng coklat gebu ni memang favorite anak-anak. kalau kaklong sendiri suka makan lempeng ni dengan sambal tumis ikan bilis atau sardin. 
resepi lempeng coklat gebu. 
tepung gandum 1kg mauripan/yis 1 peket (kali ni yis dah habis,so kaklong ganti dengan bicarbonat soda)👉🏿 tak berapa gebu gebas gula 3 sudu besar garam secukup rasa air  margerin
cara-caranya: 1. masukkan semua bahan ke dalam blender dan blend hingga sebati.  2. masukkan dalam bekas dan biarkan 15 minit 3. bila tekstur adunan tu bertali dah boleh panaskan kuali.  4. letakkan margerin sikit atas kuali.  5. masukkan 1-2 senduk adunan atas kuali. api kecil.  6. setelah masak,hidangkan bersama Limpahan Spreado. 
anak-anak sangat suka makan lempeng gebu dengan spreado



pakai bicarbonat soda lempeng jadi kurang gebu. huhuhu

PELUANG MENJADI DROPSHIP FREE YURAN PENDAFTARAN

Dah lama sebenanrnya Kak Coklat tak buka peluang menjadi dropship tanpa kenakan bayaran... .
jujur Kak Coklat kata, letih sebenarnya buka dropship Free ni... .
sbab apa?
.
sebab lps tu nnt krik krik...group pun sunyi..ajak sembang pun boooo layan... .
klu korang kat tempat kak coklat korang rasa camne?
.
mesti rasa mcm MENYAMPAH... .
org dh bg peluang free tp taknak..EGO konon..yg FREE ni xde kualiti...kononnnn...cittt
.
cuma ada segelintir yg serius, nk Kak Coklat tolong dorang dpt side income...

.
jd Kak Coklat pun rasa patut Kak Coklat buka lagi FREE YURAN Dropship pada orang yg SERIUS...SERIUS...SERIUS GILA nak buat bisnes coklat ni... .
korang BACA BETUL2 ek...KAK COKLAT TAKKAN..TAKKAN...TAKKAN PM korang... korang komen la sejuta kali..I tak kan layan .
korang berminat korang terus WHATSAPP Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706
Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706
Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706

Coklat Bar borong

Assalamualaikum. lama menyepi. kebizian melanda sampai nk update blog pun tak sempat. 
ni curi2 masa. 
apa yg buat bz sgt?sbb dok siapkan order Coklat bar custom made. ramai owner product nak letak logo masing-masing pd coklat dorang. 






ada lg brand lain...nnt la ye kita tepek sini...
tempahan utk wedding atau sebarang majlis sentiasa open. 
boleh whatsapp ye.