Skip to main content

Alhamdulillah

Dalam hidup ini kita kena selalu minta supaya kita sentiasa ditemukan dengan orang2 yang baik

dan Alhamdulillah bila kita selalu jumpa dengan orang2 yang baik, kita akan selalu dikelilingi dengan sesuatu yang positif.

kenapa perkara positif perlu berada disekeliling kita????


kerana dengan perkara positif ini boleh melahirkan diri kita yang BAIK atau sebaliknya....

admin ingin berkongsi suatu pengalaman berharga hari ini bila pihak admin dengan tidak disangka-sangka dapat bertemu dengan seorang yang hebat semalam.

doakan perkara positif yang kami bincangkan semalam dapat membuahkan hasil yang positif juga.

ada rezeki berita baik itu akan kami kongsikan dengan anda semua...


sebekum mendapat sesuatu yang ingin kita capai, satu perkara yang paling penting yang MESTI kita lakukan adalah dengan BERTINDAK.....tanpa BERTINDAK semuanya akan terkulai layu di tasik madu.... (untung la kalau di tasik madu, kalau di tasik tandus????)

kami doakan anda semua success selalu....semoga setiap yang anda cita-citakan dan usahakan akan anda kecapi.

Salam subuh Khamis dari admin

Zubaidah Roslee.

Comments

Popular posts from this blog

Resepi Lempeng coklat gebu

Assalamualaikum
anak-anak kurang sihat beberapa harini.  jadi kaklong buat menu sarapan sepantas kilat,yang jimat masa,mudah dan ringkas. tapi tetap sedap. 
lempeng coklat gebu ni memang favorite anak-anak. kalau kaklong sendiri suka makan lempeng ni dengan sambal tumis ikan bilis atau sardin. 
resepi lempeng coklat gebu. 
tepung gandum 1kg mauripan/yis 1 peket (kali ni yis dah habis,so kaklong ganti dengan bicarbonat soda)👉🏿 tak berapa gebu gebas gula 3 sudu besar garam secukup rasa air  margerin
cara-caranya: 1. masukkan semua bahan ke dalam blender dan blend hingga sebati.  2. masukkan dalam bekas dan biarkan 15 minit 3. bila tekstur adunan tu bertali dah boleh panaskan kuali.  4. letakkan margerin sikit atas kuali.  5. masukkan 1-2 senduk adunan atas kuali. api kecil.  6. setelah masak,hidangkan bersama Limpahan Spreado. 
anak-anak sangat suka makan lempeng gebu dengan spreado



pakai bicarbonat soda lempeng jadi kurang gebu. huhuhu

PELUANG MENJADI DROPSHIP FREE YURAN PENDAFTARAN

Dah lama sebenanrnya Kak Coklat tak buka peluang menjadi dropship tanpa kenakan bayaran... .
jujur Kak Coklat kata, letih sebenarnya buka dropship Free ni... .
sbab apa?
.
sebab lps tu nnt krik krik...group pun sunyi..ajak sembang pun boooo layan... .
klu korang kat tempat kak coklat korang rasa camne?
.
mesti rasa mcm MENYAMPAH... .
org dh bg peluang free tp taknak..EGO konon..yg FREE ni xde kualiti...kononnnn...cittt
.
cuma ada segelintir yg serius, nk Kak Coklat tolong dorang dpt side income...

.
jd Kak Coklat pun rasa patut Kak Coklat buka lagi FREE YURAN Dropship pada orang yg SERIUS...SERIUS...SERIUS GILA nak buat bisnes coklat ni... .
korang BACA BETUL2 ek...KAK COKLAT TAKKAN..TAKKAN...TAKKAN PM korang... korang komen la sejuta kali..I tak kan layan .
korang berminat korang terus WHATSAPP Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706
Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706
Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706

Coklat Bar borong

Assalamualaikum. lama menyepi. kebizian melanda sampai nk update blog pun tak sempat. 
ni curi2 masa. 
apa yg buat bz sgt?sbb dok siapkan order Coklat bar custom made. ramai owner product nak letak logo masing-masing pd coklat dorang. 






ada lg brand lain...nnt la ye kita tepek sini...
tempahan utk wedding atau sebarang majlis sentiasa open. 
boleh whatsapp ye.