Skip to main content

Ibu Tunggal income RM 320 sehari

Setiap orang pasti ada masa kesulitan atau sejarah nya yang silam.Jatuh bangun dalam kehidupan kerana kita tahu bahawa hidup ini ibarat roda, ada masa kita di atas, ada masa kita di bawah.

saya ingin kongsikan kisah seorang ibu tunggal kepada 3 orang cahaya mata. Beliau seorang ibu yang tabah. Membesarkan anak-anak dengan kudrat yang ada seupaya mungkin. SubhanAllah, Allah berikan kekuatan yang hebat kepada wanita ini.

Beliau mengatakan bahawa, lebaran kali ni lebih bermakna kepada dirinya dan anak-anak kerana tahun ini beliau dapat belikan baju raya untuk anak-anak. Hidupnya sekarang ni berubah.Beliau sudah mampu tersenyum bahagia.

Minimum sehari beliau dapat mengumpul hasil jualan RM 320. Alhamdulillah...

sehari RM 320, kalau 30 hari ??? bukankah RM 9600..???

Allhuakhbar....sunggu besar nilai itu kepada seorang ibu tunggal.

Mahukah anda kami bantu mencapai kejayaan seperti ibu ini???

Marilah sertai Jemaah #chocoletto kami...

Hanya orang yang berani & bertindak luar biasa yang akan Berjaya.

Apakah anda adalah orang Berjaya itu???

FAST ACTION, FAST RESULT!!!

NOW OR NEVER???

WHTSAPP {NAMA} {LOKASI} {AGEN/STOKIS} KE 012-343 0706/ 010-236 9300






Comments

Popular posts from this blog

Resepi Lempeng coklat gebu

Assalamualaikum
anak-anak kurang sihat beberapa harini.  jadi kaklong buat menu sarapan sepantas kilat,yang jimat masa,mudah dan ringkas. tapi tetap sedap. 
lempeng coklat gebu ni memang favorite anak-anak. kalau kaklong sendiri suka makan lempeng ni dengan sambal tumis ikan bilis atau sardin. 
resepi lempeng coklat gebu. 
tepung gandum 1kg mauripan/yis 1 peket (kali ni yis dah habis,so kaklong ganti dengan bicarbonat soda)👉🏿 tak berapa gebu gebas gula 3 sudu besar garam secukup rasa air  margerin
cara-caranya: 1. masukkan semua bahan ke dalam blender dan blend hingga sebati.  2. masukkan dalam bekas dan biarkan 15 minit 3. bila tekstur adunan tu bertali dah boleh panaskan kuali.  4. letakkan margerin sikit atas kuali.  5. masukkan 1-2 senduk adunan atas kuali. api kecil.  6. setelah masak,hidangkan bersama Limpahan Spreado. 
anak-anak sangat suka makan lempeng gebu dengan spreado



pakai bicarbonat soda lempeng jadi kurang gebu. huhuhu

PELUANG MENJADI DROPSHIP FREE YURAN PENDAFTARAN

Dah lama sebenanrnya Kak Coklat tak buka peluang menjadi dropship tanpa kenakan bayaran... .
jujur Kak Coklat kata, letih sebenarnya buka dropship Free ni... .
sbab apa?
.
sebab lps tu nnt krik krik...group pun sunyi..ajak sembang pun boooo layan... .
klu korang kat tempat kak coklat korang rasa camne?
.
mesti rasa mcm MENYAMPAH... .
org dh bg peluang free tp taknak..EGO konon..yg FREE ni xde kualiti...kononnnn...cittt
.
cuma ada segelintir yg serius, nk Kak Coklat tolong dorang dpt side income...

.
jd Kak Coklat pun rasa patut Kak Coklat buka lagi FREE YURAN Dropship pada orang yg SERIUS...SERIUS...SERIUS GILA nak buat bisnes coklat ni... .
korang BACA BETUL2 ek...KAK COKLAT TAKKAN..TAKKAN...TAKKAN PM korang... korang komen la sejuta kali..I tak kan layan .
korang berminat korang terus WHATSAPP Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706
Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706
Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706

Coklat Bar borong

Assalamualaikum. lama menyepi. kebizian melanda sampai nk update blog pun tak sempat. 
ni curi2 masa. 
apa yg buat bz sgt?sbb dok siapkan order Coklat bar custom made. ramai owner product nak letak logo masing-masing pd coklat dorang. 






ada lg brand lain...nnt la ye kita tepek sini...
tempahan utk wedding atau sebarang majlis sentiasa open. 
boleh whatsapp ye.