Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2017

Kek Delivery untuk aidiladha

Assalamualaikum semua

di kesempatan ini Kak Qis nak wish selamat hari raya aidiladha.
yang pulang ke kampung, selamat berhari raya di kampung, hati2 memandu di jalan raya ye.

haritu sebelum merdeka ramai yang dah sibuk standby makanan yang nak di masak dan kek untuk di bawa pulang ke kampung.

jadi Kak Qis tour dari tengahari sampai ke malam delivery kek ke area klang, shah alam dan KL.

selesai mendelivery lebih kurang kul 12 malam.fuhhhh.. alhamdulillah. yang penting semua dapat apa yang diorder.

walaupun ada yang last minit order dan Kak Qis tak dapat nak delivery kek lagi sebab stok pun dah habis.

stok untuk Kak Qis dan family pun terpaksa dikorbankan.hihihih


combo kek 4 ini 1 ni antara yang jadi tumpuan ramai. banyak order untuk combo ni. pecan butterscotch + dfcc + pandan gula melaka + brownies 
untuk orang yang tanya Kak Qis apa yang sedap memang Kak QIs selalu suggest combo ni sebab dia boleh rasa semua pastu next time nak pilih kek sebiji dah tahu yang mana yang nak dipilih.
Ka…

Suprise Kek Delivery

Assalamualaikum selamat hari merdeka.

merdeka kah kita?

cuba tengok abam yang senyum manis ni. dia sangat merdeka. sampai bergambar pun depan jalur gemilang




sebenarnya abang ni dapat suprise kek delivery dari wife tersayang. wife abang ni minta hantarkan kat husband dia sempena besday suaminya minggu lepas.

jadi Kak Qis dan team pergi cari abang ni kat ofis. konon nak naik ofis buat suprise, sekali tu tak dibenarkan naik ofis abang ni pulak, jadi terpaksa la Kak Qis call abang ni minta turun kat lobby ada something untuk dia.

dan abang ni terkejut la bila nampak ada belon, kek dan bunga untuk dia.

dia tanya siapa bagi, team Kak Qis bagitahu ada seseorang tersayang bagi. dia tahu la siapa bagi lepas baca ucapan kat bunga tu nanti ....hihihi..

anyway, untuk uols  yang nak Kak Qis hantarkn suprise kek delivery kepada orang yang uols sayang, boleh la contact team Kak Qis,  area klang, shah alam, Kl, putrajaya, bangi inshaaAllah Kak Qis boleh buat kejutan,

whatsapp Kak Qis ye 012-343 0706

kek delivery lagi for raya haji

Assalamualaikum

haiii hari ni nak bagitahu semua follower yang Kak Qis ada buat combo Raya Haji.
yelah, tetamu datang beraya bila kita hidang kek yang cair meleleh sedap sampai tergugat diet jiran sebelah tu memang bahagia la kan.

kena pulak kek yang sedap. komfom tuan umah abiskan sebelum tunggu sedara mara datang bertandang. hahahaha

okeh, untuk combo ni ada 2 jenis kek

1 biji nutella brownies 7 inch 
1 biji dfcc cheese 7 inch
hanya RM 95 je

dan dapat FREE GIFT YANG BERNILAI RM 49.

kek ni macam biasa Kak Qis boleh delivery terus sampai depan pintu uols.
cuma kalau uols nak bawa balik kampung, boleh je takde masalah.ada tips bawa kek balik kampung yang Kak Qis nak share,

kak Qis masukkan kek ni dalam kotak kek. so uols bawa masuk dalam kereta (bukan bonet kereta tau).

kek pun nak menikmati ekon dalam kereta uols tu. kesian dia berpanas kat bonet. so langkah selamatkan kek adalah sediakan 1 seat untuk dia..hahahaha....

kalau naik flight pastikan hand carry bawa naik kat cabin tau.kalau k…

Kek delivery

Assalamualaikum ,

haiiii mesti uols sibuk kan. hari Isnin adalah hari yang sibuk. kami kat sini pun sibuk juga sampai tak sempat nak update blog ni. lama sangat dah bersawang.

ok, harini nak cerita tentang delivery kek.

sekarang kami dah ada buat servis kek delivery. kek delivery ni kami cover kawasan-kawasan berikut:

~ klang
~ shah alam
~ sijangkang
~ teluk panglima garang
~ telok gong
~ setia alam
~ kapar
~ meru
~ banting
~ kota kemuning
~ jalan kebun
~ KL

kawasan-kawasan lembah klang pun inshaaAllah kami boleh hantar. dan sebaiknya untuk kek-kek besar better order awal, takut kehabisan stok pulak nanti menangis tak bermelodi.hihihih

.
nanti Kak Qis share gambar-gambar suprise delivery yang kami dah buat.

kalau nk suprise delivery untuk yang tersayang pun boleh. roger je, nanti team kak qis akan gi buat suprise untuk uols...


2 jenis kek yang selalu menjadi kegilaan ramaiiii..

nak keluar gi beli kek tak berapa rajin kan, so roger je geng Kak Qis akan delivery kek yang uols nak.

uols tunggu je ka…