Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2016

Coklat Bar

Assalamualaikum hari ni sangat excited. 
team Chocoletto menyiapkan order customer dan agen. order coklat bar untuk macam-macam event. 
ada yang nak order untuk Hari Guru, Hari Ibu pun nak bagi coklat juga. 
coklat buatan tangan. kami takde mesin.  kami guna tangan je untuk balut semua coklat-coklat. 
inshaaAllah kebersihan tetap kami utamakan. 
meh nak belanja gambar coklat bar yang dah siap di balut. 
banyak lagi yang menanti untuk dibalut. 






boleh juga nak dijadikan doorgift untk saudara mara. atau untuk wedding kahwin. 
boleh kalau nak order whatsapp je ke 012-3430706

Floe'Emore

Assalamualaikum
harini nak cerita tentang khasiat Floe'Emore. 
ramai ibu-ibu diluar sana yang mengalami masalah kurang susu ibu jadi secara tak langsung turut memberi kesan kepada si comel. 
ada yang menghadapi masalah dimana baby hanya menyusu pada bahagian sebelah payudara kerana supply di bahagian sebelah lagi kurang. 
ada tips saya akan kongsikan bagaimana untuk menangani habit baby yang macam ni di lain posting ye. inshaaAllah 😊
untuk hari ni saya nak ceria sedikit tentang khasiat Floe'Emore. antara kadungan Floe'Emore adalah habatussauda. 
habatussauda ini berkhasiat dalam 
1. meningkatkan penghasilan susu ibu dan kualiti susu ibu. 
2. meningkatkan stamina dan daya tahan tubuh. 
3. anti alergi dan anti bakteria
4. berkesan dalam mengubata radang. 
5. anti tumor dan anti kanser. 
6. mengatasi penyakit tekanan darah tinggi
7. mengatasi masalah tekanan dan letih. 
8. menormalkan kadar kolestrol dalam darah. 
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Rasulullah bersabda : “Tidak ada satupun penyakit me…

Suprise delivery

Assalamualaikum. 
nak share tentang projek baru Chocoletto. 
ada yang tanya takde ke buat suprise delivery. nak bagi orang tersayang terkejut. 
ada tu sebab isteri kat Shah Alam,suami outstation kat Kedah jadi nak juga buat isteri tersayang happy masa anniversary. 
tu yang kami pun buat pakej-pakej berbaloi untuk customer tersayang. 
inshaaAllah kami cover area Shah Alam dan Klang. kalau area Puchong,KL,JB pun boleh juga. ada geng kami yang buat  suprise delivery juga kat area-area tu. just roger je. 
speciality kami adalah Coklat. so kalau nak pakej sekali dengan fresh flower atau belon gas atau teddy bear ke just inform je. inshaaAllah boleh kami tunaikan. 



just whatsapp ke 012-3430706 😉😉