Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2017

Agen singapore coklat geguli

Alhamdulillah dalam minggu lepas je dah ada agen dari Singapore yang setuju nak borong Coklat geguli .

dan esok tengahari inshaaAllah akan sampai ke tangan agen singapore.

agen sana saje nak try market coklat geguli ni kat sana. sebab dia dah pernah rasa coklat ni masa datang dengan rombongan singapore minggu lepas. rasa sebalang terus decide nak borong banyak2 untuk market kan kat singapore.

memandangakn agen ni pun rajin buka booth kat area singapore, so dia tambah coklat dalam produk2 jualan dia

kami dari HQ doakan jualan coklat ni dan produk2 lain laris manis.cepat habis

masih open lagi untuk pengedar dan agen coklat seluruh malaysia

nak rebranding pun boleh. takde masalah. inshaaAllah coklat dijamin sedap dan tidak muak.
tak caye? boleh order untuk try test drive dalam mulut dulu. =)

whatsapp ke admin Lia 010 201 0706



coklat borong murah

Assalamualaikum

haiii harini kak qis nak cerita tentang coklat borong bulat2 atau pun lebih dikenali dengan coklat geguli.

coklat geguli ni inshaaAllah dijamin halal. dibuat oleh 200% muslim, dan bahan2 yang digunakan pun bersih dan halal.

coklat geguli ni ada dalam 3 filling.
badam,
tiramisu / badam koko
kismis

yang kismis ni kak qis guna kismis gold yang panjang2 tu. sedap rasanya.

yang almond pulak lemak2 gitewww...

untuk borong coklat ni ada dalam few packaging. ada yang 1kg dan 500g

so kalau nak buat meniaga tu sesuai la amik yang pack 1 kilo tu.

lepas tu boleh packing ikut la nak pack ikut berat camne.
ada yang pack guna kertas coklat ziplock, ada juga yang masuk dalam balang kuih raya.

macam kak qis, kitorang masukkan dalam balang tutup merah tu untuk packing 500g

so untuk yang baru2 nk try tu boleh la packing kan guna ziplock paper tu. ada yang berat 100g, 200g. ikut la masing-masingnya kreatif kan.

cuma nya nak bgtau sini, coklat ni sangat la laris.

so cepatla habisnya.

nak o…

Coklat Geguli

Assalamualaikum uolsss.

Chocoletto dah ada coklat baru tau.
stok baru je siap dari kilang dan dah selamat mendarat, tengah packing-packing.

nama coklat baru ni senang je, sebab bentu dia bulat-bulat macam guli jadi kita bagi nama baru dia Coklat geguli.

hahahaha

bagi senang nak ingat, ingat guli, ingat coklat geguli.. gitewwwww




ada beberapa filling yang boleh buat uolsss makan sampai lupa nak tinggalkan untuk orang sebelah. hihih

filling coklat geguli ni ada kismis, almond dan almond tiramisu

.
mungkin ada yang tak pernah rasa almond riramisu, almond tiramisu ni rasa dia coklat juga cuma ada pahit-pahit sikit. sesuai la utk uols yang tak layan sangat coklat manis2.

walaupun hakikatnya coklat dari keluaran Chocoletto ni takde la manis pun.. just nice je rasanya. seimbang. atau pun orang cakap kurang manis.

untuk raya ni kitorang dah start amik order. memang gila la penangan coklat raya ni.

semua sibuk nak hidangkan coklat geguli sebagai coklat raya tahun ni.

order hampir fully booked..…