Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2016

PELUANG MENJADI DROPSHIP FREE YURAN PENDAFTARAN

Dah lama sebenanrnya Kak Coklat tak buka peluang menjadi dropship tanpa kenakan bayaran... .
jujur Kak Coklat kata, letih sebenarnya buka dropship Free ni... .
sbab apa?
.
sebab lps tu nnt krik krik...group pun sunyi..ajak sembang pun boooo layan... .
klu korang kat tempat kak coklat korang rasa camne?
.
mesti rasa mcm MENYAMPAH... .
org dh bg peluang free tp taknak..EGO konon..yg FREE ni xde kualiti...kononnnn...cittt
.
cuma ada segelintir yg serius, nk Kak Coklat tolong dorang dpt side income...

.
jd Kak Coklat pun rasa patut Kak Coklat buka lagi FREE YURAN Dropship pada orang yg SERIUS...SERIUS...SERIUS GILA nak buat bisnes coklat ni... .
korang BACA BETUL2 ek...KAK COKLAT TAKKAN..TAKKAN...TAKKAN PM korang... korang komen la sejuta kali..I tak kan layan .
korang berminat korang terus WHATSAPP Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706
Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706
Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706

Feedback coklat jar Chocoletto

Assalamualaikum..

harini nak share feedback dari customer yg dah pernah makan coklat jar brand Chocoletto ni...

coklat jar yang tak pernah mengecewakan penggemar coklat tau...

.
buka je dah boleh terus makan..tak perlu nak double boiled atau panaskan dulu sebelum makan.
.
.
kalau dengan husband tunsampai boleh main sorok2 coklat jar ni...sorok taknak bagi sesapa nampak..sebab nk makan sorang2..

.
part paling heaven pd coklat jar chocoletto ini adalah pada bahagian bawah sekali...bawah sekali tu ada "HADIAH" la...hadiah berupa chocolate cookies..

.
.berebut laki bini dibuatnya kalau sape yg jumpa chocolate cookies ni...
.
.
jeng jeng jeng...ada berita baik...tak lama lagi ada perasa baru...iaitu Tornado Vanilla Chocolate...pehhh heaven tau...kitorang dah test drive dah perasa baru ni...

.
memang bikin hati riang gembira punya....

.

Chocoletto The Best Emotion Therapy

order? whatsapp 010 201 0706

Chocoletto ooo...chocoletto

Panas lit lit la petang ni.... . sampai rasa nak berendam dalam ais... . syukur Alhamdulillah..masih lagi dapat jalankan aktiviti harian kan.. .
sapa yg chocoletto dia tak berapa nk cair tu, g jemur kejap...jap lg cair la.. .
tu pun kalau nk makan panas2 acah2 macam minum hot chocolate la... .
sebab ramai dah sedia maklum, chocoletto ni tak yah panaskan...boleh terus makan?
.
nyam nyam nyam lit lit . .

saje nk share tau...memang ramai pun orang yg jual coklat jar mcm ni kat luar sana..
. cuma beza la rasanya dengan isi nya..dengan testure nya..hampir banyak la beza nya tau...
. chocoletto ni satu2 nya coklat jar yg tak yah nak rendam air panas atau orang kata double boiled..leceh la main double boiled ni..orang nk buka terus makan kan.. . lg2 bila depan anak2...dorang ni mana reti nak tunggu2...nampak terus nk buka n makan... . kalau nk kena panaskan tu mmg amik masa la..mau ngamuk la anak kecik tu guling2 tunggu mak nya dok masak air bagai...alohhhhhaiii
. . so Chocoletto ni memang memba…