Skip to main content

Posts

Nutella Cheese Tart beraksi

Assalamualaikum,


meriah nampak kan Nutella Cheese tart meleleh bersusun atas meja.

nak order terus whatsapp team kak Qis ye, nombor nya ada simpan tak? kalau takde simpan contact no ni 010-201 0706



nak tulis wish besday kat atas Nutella Cheese tart tu pun boleh. pastu terus Kak Qis dan team akan delivery kek ni ke rumah / ofis uols... . baby whoopie ni pun boleh nak cod atau delivery juga. just roger je. 
InshaaAllah Allahu ya barii' akan aturkan perjalanan Kak Qis dan team untuk hantarkan order uols. Ya Allah Ya Malik Ya Musowwir , Engkau yang memberikan kami ilham dan idea untuk menghasilkan kek dan makanan yang sedap-sedap ni untuk customer kami tersayang.
dan Engkau juga Ya Karim yang Maha memberi tanpa meminta yang menjadikan makanan ini sedap walaupun kami selalu lupa untuk mohon pada Mu untuk menjadikan makanan ini sedap dan lazat.  Amin Ya Mujib


Recent posts

Aiskrim Legend Malaysia Borong

Assalamualaikum


haiii uolssss harini nak bagitahu tentang new product dari kami iaitu Aiskrim Legend Smoothies atau dulu-dulu dikenali dengan nama aiskrim malaysia

dan yang bestnya aiskrim legend malaysia ni dibuka untuk borong.

boleh nak jamu tetamu yang datang di kenduri kahwin, kenduri kesyukuran atau untuk jualan di event-event outdoor.

dijamin aiskrim ini akan laku keras kalau dijual di event2.

tak perlu nak struggle mengikat aiskrim sebab kami sediakan aiskrim yg dh siap beku untuk terus dijual.

harga jualan RM 0.90 ke atas. biasanya kalau booth outdoor harga boleh jual hingga RM 1.30/sebatang

untuk borong harga serendah RM 0.70.

belian borong minimum 150 batang ke atas.

inshaaAllah aiskrim smoothies kami gebu dan sihat ,
dibuat daripada air tapisan Coway yang kemudiannya dimasak sekali lagi.
dan ianya bukan perasa kordial.memang original smoothies. setiap buah-buahan diblend dengan penuh kasih sayang gituuuuu

aiskrim Legend Malaysia ni adalah aiskrim smoothies buah-buahan yang …

Combo Kek delivery terbaru

Assalamualaikum uolsss..

hari ni kak Qis nak bagitahu ni, sempena hari Malaysia Kak Qis ada buat combo baru.

combo setengah setengah namanya...hahha... ni kes kepala serabut takde idea nak bagi nama apa.jadi keluar la nama combo setengah-setengah.

kek yang ni boleh delivery, boleh juga nak pick up kat umah kak QIs ye.


combo ni size 7 inch. setengan congo bar dan setengah lagi brownies.
untuk uols yang nak rasa 2 jenis kek ni tapi taknak sebiji yang besar boleh la order yang ni. sebiji ni dalam 10 orang makan boleh ni. tapi kalau jenis yang suka kek tu mau berebut. tapi please jangan bertumbuk pulak...hahahha
nak order, terus whatsapp Kak Qis 012-343 0706 


Kek Delivery untuk aidiladha

Assalamualaikum semua

di kesempatan ini Kak Qis nak wish selamat hari raya aidiladha.
yang pulang ke kampung, selamat berhari raya di kampung, hati2 memandu di jalan raya ye.

haritu sebelum merdeka ramai yang dah sibuk standby makanan yang nak di masak dan kek untuk di bawa pulang ke kampung.

jadi Kak Qis tour dari tengahari sampai ke malam delivery kek ke area klang, shah alam dan KL.

selesai mendelivery lebih kurang kul 12 malam.fuhhhh.. alhamdulillah. yang penting semua dapat apa yang diorder.

walaupun ada yang last minit order dan Kak Qis tak dapat nak delivery kek lagi sebab stok pun dah habis.

stok untuk Kak Qis dan family pun terpaksa dikorbankan.hihihih


combo kek 4 ini 1 ni antara yang jadi tumpuan ramai. banyak order untuk combo ni. pecan butterscotch + dfcc + pandan gula melaka + brownies 
untuk orang yang tanya Kak Qis apa yang sedap memang Kak QIs selalu suggest combo ni sebab dia boleh rasa semua pastu next time nak pilih kek sebiji dah tahu yang mana yang nak dipilih.
Ka…

Suprise Kek Delivery

Assalamualaikum selamat hari merdeka.

merdeka kah kita?

cuba tengok abam yang senyum manis ni. dia sangat merdeka. sampai bergambar pun depan jalur gemilang




sebenarnya abang ni dapat suprise kek delivery dari wife tersayang. wife abang ni minta hantarkan kat husband dia sempena besday suaminya minggu lepas.

jadi Kak Qis dan team pergi cari abang ni kat ofis. konon nak naik ofis buat suprise, sekali tu tak dibenarkan naik ofis abang ni pulak, jadi terpaksa la Kak Qis call abang ni minta turun kat lobby ada something untuk dia.

dan abang ni terkejut la bila nampak ada belon, kek dan bunga untuk dia.

dia tanya siapa bagi, team Kak Qis bagitahu ada seseorang tersayang bagi. dia tahu la siapa bagi lepas baca ucapan kat bunga tu nanti ....hihihi..

anyway, untuk uols  yang nak Kak Qis hantarkn suprise kek delivery kepada orang yang uols sayang, boleh la contact team Kak Qis,  area klang, shah alam, Kl, putrajaya, bangi inshaaAllah Kak Qis boleh buat kejutan,

whatsapp Kak Qis ye 012-343 0706

kek delivery lagi for raya haji

Assalamualaikum

haiii hari ni nak bagitahu semua follower yang Kak Qis ada buat combo Raya Haji.
yelah, tetamu datang beraya bila kita hidang kek yang cair meleleh sedap sampai tergugat diet jiran sebelah tu memang bahagia la kan.

kena pulak kek yang sedap. komfom tuan umah abiskan sebelum tunggu sedara mara datang bertandang. hahahaha

okeh, untuk combo ni ada 2 jenis kek

1 biji nutella brownies 7 inch 
1 biji dfcc cheese 7 inch
hanya RM 95 je

dan dapat FREE GIFT YANG BERNILAI RM 49.

kek ni macam biasa Kak Qis boleh delivery terus sampai depan pintu uols.
cuma kalau uols nak bawa balik kampung, boleh je takde masalah.ada tips bawa kek balik kampung yang Kak Qis nak share,

kak Qis masukkan kek ni dalam kotak kek. so uols bawa masuk dalam kereta (bukan bonet kereta tau).

kek pun nak menikmati ekon dalam kereta uols tu. kesian dia berpanas kat bonet. so langkah selamatkan kek adalah sediakan 1 seat untuk dia..hahahaha....

kalau naik flight pastikan hand carry bawa naik kat cabin tau.kalau k…

Kek delivery

Assalamualaikum ,

haiiii mesti uols sibuk kan. hari Isnin adalah hari yang sibuk. kami kat sini pun sibuk juga sampai tak sempat nak update blog ni. lama sangat dah bersawang.

ok, harini nak cerita tentang delivery kek.

sekarang kami dah ada buat servis kek delivery. kek delivery ni kami cover kawasan-kawasan berikut:

~ klang
~ shah alam
~ sijangkang
~ teluk panglima garang
~ telok gong
~ setia alam
~ kapar
~ meru
~ banting
~ kota kemuning
~ jalan kebun
~ KL

kawasan-kawasan lembah klang pun inshaaAllah kami boleh hantar. dan sebaiknya untuk kek-kek besar better order awal, takut kehabisan stok pulak nanti menangis tak bermelodi.hihihih

.
nanti Kak Qis share gambar-gambar suprise delivery yang kami dah buat.

kalau nk suprise delivery untuk yang tersayang pun boleh. roger je, nanti team kak qis akan gi buat suprise untuk uols...


2 jenis kek yang selalu menjadi kegilaan ramaiiii..

nak keluar gi beli kek tak berapa rajin kan, so roger je geng Kak Qis akan delivery kek yang uols nak.

uols tunggu je ka…