Skip to main content

Posts

Agen singapore coklat geguli

Alhamdulillah dalam minggu lepas je dah ada agen dari Singapore yang setuju nak borong Coklat geguli .

dan esok tengahari inshaaAllah akan sampai ke tangan agen singapore.

agen sana saje nak try market coklat geguli ni kat sana. sebab dia dah pernah rasa coklat ni masa datang dengan rombongan singapore minggu lepas. rasa sebalang terus decide nak borong banyak2 untuk market kan kat singapore.

memandangakn agen ni pun rajin buka booth kat area singapore, so dia tambah coklat dalam produk2 jualan dia

kami dari HQ doakan jualan coklat ni dan produk2 lain laris manis.cepat habis

masih open lagi untuk pengedar dan agen coklat seluruh malaysia

nak rebranding pun boleh. takde masalah. inshaaAllah coklat dijamin sedap dan tidak muak.
tak caye? boleh order untuk try test drive dalam mulut dulu. =)

whatsapp ke admin Lia 010 201 0706



Recent posts

coklat borong murah

Assalamualaikum

haiii harini kak qis nak cerita tentang coklat borong bulat2 atau pun lebih dikenali dengan coklat geguli.

coklat geguli ni inshaaAllah dijamin halal. dibuat oleh 200% muslim, dan bahan2 yang digunakan pun bersih dan halal.

coklat geguli ni ada dalam 3 filling.
badam,
tiramisu / badam koko
kismis

yang kismis ni kak qis guna kismis gold yang panjang2 tu. sedap rasanya.

yang almond pulak lemak2 gitewww...

untuk borong coklat ni ada dalam few packaging. ada yang 1kg dan 500g

so kalau nak buat meniaga tu sesuai la amik yang pack 1 kilo tu.

lepas tu boleh packing ikut la nak pack ikut berat camne.
ada yang pack guna kertas coklat ziplock, ada juga yang masuk dalam balang kuih raya.

macam kak qis, kitorang masukkan dalam balang tutup merah tu untuk packing 500g

so untuk yang baru2 nk try tu boleh la packing kan guna ziplock paper tu. ada yang berat 100g, 200g. ikut la masing-masingnya kreatif kan.

cuma nya nak bgtau sini, coklat ni sangat la laris.

so cepatla habisnya.

nak o…

Coklat Geguli

Assalamualaikum uolsss.

Chocoletto dah ada coklat baru tau.
stok baru je siap dari kilang dan dah selamat mendarat, tengah packing-packing.

nama coklat baru ni senang je, sebab bentu dia bulat-bulat macam guli jadi kita bagi nama baru dia Coklat geguli.

hahahaha

bagi senang nak ingat, ingat guli, ingat coklat geguli.. gitewwwww




ada beberapa filling yang boleh buat uolsss makan sampai lupa nak tinggalkan untuk orang sebelah. hihih

filling coklat geguli ni ada kismis, almond dan almond tiramisu

.
mungkin ada yang tak pernah rasa almond riramisu, almond tiramisu ni rasa dia coklat juga cuma ada pahit-pahit sikit. sesuai la utk uols yang tak layan sangat coklat manis2.

walaupun hakikatnya coklat dari keluaran Chocoletto ni takde la manis pun.. just nice je rasanya. seimbang. atau pun orang cakap kurang manis.

untuk raya ni kitorang dah start amik order. memang gila la penangan coklat raya ni.

semua sibuk nak hidangkan coklat geguli sebagai coklat raya tahun ni.

order hampir fully booked..…

Coklat borong

Hai korang,
lama dah tak keluarkan produk baru kan?
kebizian melanda dengan production chocoletto.
.
dengan permintaan untuk coklat bar dan truffle yang tak putus putus . alhamdulillah...syukur sangat pada support korang semua.
.
kali ni nk share tentang produk baru.
.
budak2 suka la coklat ni. bungkus macam gula2. ada 2 warna bungkusan tu, kuning dan pink belang mcm dalam gambar atas ni.
.
memang buka untuk jualan borong. so korang yang nek meniaga coklat kat sekolah/ kat ofis ke atau nk buat untuk doorgift memang boleh sangat.
.
sekilo memang banyak la..boleh dapat dalam 100 ke 120 biji. kalau nak order sekilo je harga RM 50 FREE POSTAGE SEM.
.
ada 5 jenis yang korang boleh pilih. nak kismis, almond, cashew nut, bubble rice atau cocoa crunch.

atau kalau korang pening nak pilih, amik je mix semua.
.
pastu dari sekarang ni klaua dah plan nak buat jualan raya nnt. dah boleh la nak edar tester atau nak bgtau kawan2 korang yang korang jual coklat tweest ni.
.

untuk doorgift pulak, koran…

doorgift utk pengantin

assalamualaikum,

selamat berhujung minggu..
.
.
ada juga yg sibuk dengan kenduri kahwin..sana sini ada je kenduri kahwin..
Alhamdulillah banyak masjid baru terbina

PELUANG MENJADI DROPSHIP FREE YURAN PENDAFTARAN

Dah lama sebenanrnya Kak Coklat tak buka peluang menjadi dropship tanpa kenakan bayaran... .
jujur Kak Coklat kata, letih sebenarnya buka dropship Free ni... .
sbab apa?
.
sebab lps tu nnt krik krik...group pun sunyi..ajak sembang pun boooo layan... .
klu korang kat tempat kak coklat korang rasa camne?
.
mesti rasa mcm MENYAMPAH... .
org dh bg peluang free tp taknak..EGO konon..yg FREE ni xde kualiti...kononnnn...cittt
.
cuma ada segelintir yg serius, nk Kak Coklat tolong dorang dpt side income...

.
jd Kak Coklat pun rasa patut Kak Coklat buka lagi FREE YURAN Dropship pada orang yg SERIUS...SERIUS...SERIUS GILA nak buat bisnes coklat ni... .
korang BACA BETUL2 ek...KAK COKLAT TAKKAN..TAKKAN...TAKKAN PM korang... korang komen la sejuta kali..I tak kan layan .
korang berminat korang terus WHATSAPP Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706
Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706
Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706

Feedback coklat jar Chocoletto

Assalamualaikum..

harini nak share feedback dari customer yg dah pernah makan coklat jar brand Chocoletto ni...

coklat jar yang tak pernah mengecewakan penggemar coklat tau...

.
buka je dah boleh terus makan..tak perlu nak double boiled atau panaskan dulu sebelum makan.
.
.
kalau dengan husband tunsampai boleh main sorok2 coklat jar ni...sorok taknak bagi sesapa nampak..sebab nk makan sorang2..

.
part paling heaven pd coklat jar chocoletto ini adalah pada bahagian bawah sekali...bawah sekali tu ada "HADIAH" la...hadiah berupa chocolate cookies..

.
.berebut laki bini dibuatnya kalau sape yg jumpa chocolate cookies ni...
.
.
jeng jeng jeng...ada berita baik...tak lama lagi ada perasa baru...iaitu Tornado Vanilla Chocolate...pehhh heaven tau...kitorang dah test drive dah perasa baru ni...

.
memang bikin hati riang gembira punya....

.

Chocoletto The Best Emotion Therapy

order? whatsapp 010 201 0706