Chocolate Lovers Unite...Terlajak Licin!!

Wednesday, 11 January 2017

Coklat borong




Hai korang,
lama dah tak keluarkan produk baru kan?
kebizian melanda dengan production chocoletto.
.
dengan permintaan untuk coklat bar dan truffle yang tak putus putus . alhamdulillah...syukur sangat pada support korang semua.
.
kali ni nk share tentang produk baru.
.
budak2 suka la coklat ni. bungkus macam gula2. ada 2 warna bungkusan tu, kuning dan pink belang mcm dalam gambar atas ni.
.
memang buka untuk jualan borong. so korang yang nek meniaga coklat kat sekolah/ kat ofis ke atau nk buat untuk doorgift memang boleh sangat.
.
sekilo memang banyak la..boleh dapat dalam 100 ke 120 biji. kalau nak order sekilo je harga RM 50 FREE POSTAGE SEM.
.
ada 5 jenis yang korang boleh pilih. nak kismis, almond, cashew nut, bubble rice atau cocoa crunch.

atau kalau korang pening nak pilih, amik je mix semua.
.
pastu dari sekarang ni klaua dah plan nak buat jualan raya nnt. dah boleh la nak edar tester atau nak bgtau kawan2 korang yang korang jual coklat tweest ni.
.

untuk doorgift pulak, korang boleh packing kecik2 dlm plastik atau kotak yang omel2 tu untuk bagi kanak2.
.
jangan la bagi gula2 kat kanak2, antara gula2 ngn coklat lebih baik korang bagi coklat. boleh tambah tenaga dorang. gula2 tu banyak gula je dan pewarna. kesian kanak2 yang makan.
.
korang tau tak, ada juga mak2 yang tak suka anak2 dia makan gula2 tau. akak pernah nampak ada sorang ibu ni humban gula2 anak dia yg dapat masa gi eknduri tu kat depan pagar dewan tempat kenduri tu.
.
so, kita tukar la dari bagi gula2 atau jajan tak berfaedah ekpada coklat yang berkhasiat. sama je harga dia dengan jajan tu.
.
ok, kalau korang nak order boleh whatsapp 010 201 0706.



doorgift utk pengantin



assalamualaikum,

selamat berhujung minggu..
.
.
ada juga yg sibuk dengan kenduri kahwin..sana sini ada je kenduri kahwin..
Alhamdulillah banyak masjid baru terbina

Thursday, 29 September 2016

PELUANG MENJADI DROPSHIP FREE YURAN PENDAFTARAN



Dah lama sebenanrnya Kak Coklat tak buka peluang menjadi dropship tanpa kenakan bayaran...
.
jujur Kak Coklat kata, letih sebenarnya buka dropship Free ni...
.
sbab apa?
.
sebab lps tu nnt krik krik...group pun sunyi..ajak sembang pun boooo layan...
.
klu korang kat tempat kak coklat korang rasa camne?
.
mesti rasa mcm MENYAMPAH...
.
org dh bg peluang free tp taknak..EGO konon..yg FREE ni xde kualiti...kononnnn...cittt
.
cuma ada segelintir yg serius, nk Kak Coklat tolong dorang dpt side income...


.
jd Kak Coklat pun rasa patut Kak Coklat buka lagi FREE YURAN Dropship pada orang yg SERIUS...SERIUS...SERIUS GILA nak buat bisnes coklat ni...
.
korang BACA BETUL2 ek...KAK COKLAT TAKKAN..TAKKAN...TAKKAN PM korang...
korang komen la sejuta kali..I tak kan layan
.
korang berminat korang terus WHATSAPP
Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706
Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706
Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706

Tuesday, 27 September 2016

Feedback coklat jar Chocoletto


Assalamualaikum..

harini nak share feedback dari customer yg dah pernah makan coklat jar brand Chocoletto ni...

coklat jar yang tak pernah mengecewakan penggemar coklat tau...

.
buka je dah boleh terus makan..tak perlu nak double boiled atau panaskan dulu sebelum makan.
.
.
kalau dengan husband tunsampai boleh main sorok2 coklat jar ni...sorok taknak bagi sesapa nampak..sebab nk makan sorang2..

.
part paling heaven pd coklat jar chocoletto ini adalah pada bahagian bawah sekali...bawah sekali tu ada "HADIAH" la...hadiah berupa chocolate cookies..

.
.berebut laki bini dibuatnya kalau sape yg jumpa chocolate cookies ni...
.
.
jeng jeng jeng...ada berita baik...tak lama lagi ada perasa baru...iaitu Tornado Vanilla Chocolate...pehhh heaven tau...kitorang dah test drive dah perasa baru ni...

.
memang bikin hati riang gembira punya....

.

Chocoletto The Best Emotion Therapy

Chocoletto ooo...chocoletto

Panas lit lit la petang ni....
.
sampai rasa nak berendam dalam ais...
. syukur Alhamdulillah..masih lagi dapat jalankan aktiviti harian kan..
.
sapa yg chocoletto dia tak berapa nk cair tu, g jemur kejap...jap lg cair la..
.
tu pun kalau nk makan panas2 acah2 macam minum hot chocolate la...
.
sebab ramai dah sedia maklum, chocoletto ni tak yah panaskan...boleh terus makan?
.
nyam nyam nyam lit lit
.
.


saje nk share tau...memang ramai pun orang yg jual coklat jar mcm ni kat luar sana..

.
cuma beza la rasanya dengan isi nya..dengan testure nya..hampir banyak la beza nya tau...

.
chocoletto ni satu2 nya coklat jar yg tak yah nak rendam air panas atau orang kata double boiled..leceh la main double boiled ni..orang nk buka terus makan kan..
.
lg2 bila depan anak2...dorang ni mana reti nak tunggu2...nampak terus nk buka n makan...
.
kalau nk kena panaskan tu mmg amik masa la..mau ngamuk la anak kecik tu guling2 tunggu mak nya dok masak air bagai...alohhhhhaiii

.
.
so Chocoletto ni memang membantu la dari segi ni..READY TO EAT.
.
 kalau dok cari coklat jar tu...cari la Chocoletto ni...mmg rasanya 2 thumbs up la...
.
.
kurang manis dan coklat penuh dari atas sampai bawah...
.
coklat peuh atas sampai bawah tu..bukan coklat kat atas je...hahhhh ni mmg takde kompromi la...
.
u pay gold u get gold la kan?
.
.
tpi xde la mahal pun..masih berpatutuan la...ada je yg size kecik tu baru RM 6.90...budak sekolah suka sgt la beli size ni...ikut bajet dorang...

.
.
nk order whatsapp je 010 201 0706 

skrg ni ada open utk agen dan dropship..

nnt lain kali kita sambung cerita tg dropship n agen pula ye

Monday, 18 July 2016

Coklat Bar ohhh...coklat bar

Assalamualaikum....

.
selamat hari raya
maaf zahir batin dari kami ...

.
dah raya ke berapa belas baru sempat nk update blog..nk ucap selamat hari raya kan?

.
maklumla, nk dpt pegang komputer bukan selalu...

.
sempat la hari ni nk updatesegala yg dh lama x update...

.
order untuk hari raya hari tu mmg tak menang tangan...

.
ramai agen dan dropship order Truffle (ala ferero rocher) utk juadah hari raya...

.
tak menang tgn gak la kami menyiapkan order dorang...

.
ni tgh start order utk raya haji pula...

.
nk kongsi gambar coklat bar ni...tp tak boleh pula..nnt ada masa kita update lg ye...



Friday, 10 June 2016

Coklat Bar borong



Assalamualaikum. lama menyepi. kebizian melanda sampai nk update blog pun tak sempat. 

ni curi2 masa. 

apa yg buat bz sgt?sbb dok siapkan order Coklat bar custom made. ramai owner product nak letak logo masing-masing pd coklat dorang. 







ada lg brand lain...nnt la ye kita tepek sini...

tempahan utk wedding atau sebarang majlis sentiasa open. 

boleh whatsapp ye.