Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2016

Coklat Ramadhan

hari ini nak share dengan uolsss tentang coklat ramadhan. 
selalu bila masuk ramadhan je femes dengan coklat tamar kan? 
kali ni ada kelainan. Coklat Ramadhan ni dalam bentuk bar. 
size 3x8x1cm. dan beratnya 25g macam tu. 
macam biasa kalau coklat keluaran Chocoletto memang boleh pilih pembalut yang uolsss suka. 
yg ni antara ingredients dalam Coklat Ramadhan. 
Chocolate Bar Ramadhan
ingredients: ❤️ Kurma ❤️Al-Manna ❤️ Badam
yang ni pula khasiat yang uolsss boleh dapat dari Coklat Ramadhan. :
๐Ÿ‘‰๐ŸฟCoklat Ramadhan mengandungi sumber energy yang tinggi sehinggakan sesuai untuk membekalkan tenaga sepanjang hari ketika berpuasa. 
๐Ÿ‘‰๐ŸฟCoklat Ramadhan mampu mengurangkan paras kolestrol,merendahlan risiko darah tinggi dan serangan jantung. 
๐Ÿ‘‰๐ŸฟCoklat Ramadhan mampu menghasilkan prebiotik yang berperanan dalam peningkatkan imuniti tubuh. 
harga special untuk dropship. macam mana nak jadi dropship?
Whatsapp "Dropship" ke 010-201 0706 atau 012-822 1400

Coklat bar

Assalamualaikum 
dah siap few order customer. dalam kekalutan nak siapkan order minggu lepas,kami dihujani lagi dengan order customer-customer baru. 
nak grab promosi yang kami buat. 
belanja gambar antara yang dah siap ye. 









lambakan coklat bar yang belom di balut. 
untuk tempahan boleh whatsapp 0123430706

Coklat bar pilihan ramai

Assalamualaikum. 
sempat luangkan masa untuk update kat sini. 
tak menang tangan team production Chocoletto menyiapkan tempahan coklat bar untuk hari ibu dan hari guru. 
mengejarkan tempahan-tempahan customer. ada yang last minit tempah. kami cuba bagi yang terbaik. 
hari Rabu ni adalah hari lastt kami terima order untuk yang nak ordernya sampai sebelum 16Mei 2016. 
ok,update sikit gambar-gambar ye. 





 jongkong emas "aku kaya ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป"



tempahan coklat bar memang dibuka sentiasa. 
untuk yang nak order untuk majlis kahwin/pertunangan dan lain-lain dinasihatkan untuk tempah awal. paling lewat 3 minggu sebelum majlis. 
order whatsapp di 0123430706. atau boleh datang walk in ke HQ kami di Telok Gadong,Klang.