Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2017

Nutella Cheese Tart beraksi

Assalamualaikum,


meriah nampak kan Nutella Cheese tart meleleh bersusun atas meja.

nak order terus whatsapp team kak Qis ye, nombor nya ada simpan tak? kalau takde simpan contact no ni 010-201 0706



nak tulis wish besday kat atas Nutella Cheese tart tu pun boleh. pastu terus Kak Qis dan team akan delivery kek ni ke rumah / ofis uols... . baby whoopie ni pun boleh nak cod atau delivery juga. just roger je. 
InshaaAllah Allahu ya barii' akan aturkan perjalanan Kak Qis dan team untuk hantarkan order uols. Ya Allah Ya Malik Ya Musowwir , Engkau yang memberikan kami ilham dan idea untuk menghasilkan kek dan makanan yang sedap-sedap ni untuk customer kami tersayang.
dan Engkau juga Ya Karim yang Maha memberi tanpa meminta yang menjadikan makanan ini sedap walaupun kami selalu lupa untuk mohon pada Mu untuk menjadikan makanan ini sedap dan lazat.  Amin Ya Mujib


Aiskrim Legend Malaysia Borong

Assalamualaikum


haiii uolssss harini nak bagitahu tentang new product dari kami iaitu Aiskrim Legend Smoothies atau dulu-dulu dikenali dengan nama aiskrim malaysia

dan yang bestnya aiskrim legend malaysia ni dibuka untuk borong.

boleh nak jamu tetamu yang datang di kenduri kahwin, kenduri kesyukuran atau untuk jualan di event-event outdoor.

dijamin aiskrim ini akan laku keras kalau dijual di event2.

tak perlu nak struggle mengikat aiskrim sebab kami sediakan aiskrim yg dh siap beku untuk terus dijual.

harga jualan RM 0.90 ke atas. biasanya kalau booth outdoor harga boleh jual hingga RM 1.30/sebatang

untuk borong harga serendah RM 0.70.

belian borong minimum 150 batang ke atas.

inshaaAllah aiskrim smoothies kami gebu dan sihat ,
dibuat daripada air tapisan Coway yang kemudiannya dimasak sekali lagi.
dan ianya bukan perasa kordial.memang original smoothies. setiap buah-buahan diblend dengan penuh kasih sayang gituuuuu

aiskrim Legend Malaysia ni adalah aiskrim smoothies buah-buahan yang …

Combo Kek delivery terbaru

Assalamualaikum uolsss..

hari ni kak Qis nak bagitahu ni, sempena hari Malaysia Kak Qis ada buat combo baru.

combo setengah setengah namanya...hahha... ni kes kepala serabut takde idea nak bagi nama apa.jadi keluar la nama combo setengah-setengah.

kek yang ni boleh delivery, boleh juga nak pick up kat umah kak QIs ye.


combo ni size 7 inch. setengan congo bar dan setengah lagi brownies.
untuk uols yang nak rasa 2 jenis kek ni tapi taknak sebiji yang besar boleh la order yang ni. sebiji ni dalam 10 orang makan boleh ni. tapi kalau jenis yang suka kek tu mau berebut. tapi please jangan bertumbuk pulak...hahahha
nak order, terus whatsapp Kak Qis 012-343 0706