Skip to main content

BISNES TANPA MODAL CHOCOLETTO

 Alhamdulillah.....


saya mendapat beberapa testi tapi tak sempat untuk saya kongsikan disini.

terlalu banyak testimoni yang saya terima .

antaraya adalah mereka yang menyertai program BISNES TANPA MODAL CHOCOLETTO

Ye, mmg tanpa modal sebab anda tidak perlu mengeluarkan sesen pun untuk dapatkan stok.

kami akan berikan anda 1 kotak stok, beberapa borang dan document perlu anda sertakan masa pengambilan stok

Tempoh selama seminggu diberikan kepada anda untuk menghabiskan stok yang ada di tangan.

Selepas seminggu anda boleh buat bayaran stok yang telah terjual.

Belum ada lagi mereka yang gagal menjual stok CHOCOLETTO yang kami berikan.

Kebanyakannya akan datang utk mengambil stok CHOCOLETTO BTM lagi ataupun akan terus menjadi agen (sudah psti margin profit utk agen lbh tinggi)


Kini kami membuka peluang kepada anda yang ingin memulakan bisnes tapi masih ragu2 dan takut akan kebolehan diri utk meniaga....


sila hubungi kami mengikut lokasi paling hampir dengan anda untuk mendapatkan stok CHOCOLETTO anda :

Klang (HQ)       ~ 010-236 9300 
Kepala batas      ~ 019- 446 5722 (sue)
Cheras               ~ 019-737 9055 (Anim)
Putrajaya           ~ 017- 639 0967 ( zaza)
Setia Alam        ~  018- 917 7353 (Ina)
Sentul                ~ 013-279 0046 (Nana)
Gua Musang      ~ 019- 990 1301 (Aishah)

Comments

Popular posts from this blog

Resepi Lempeng coklat gebu

Assalamualaikum
anak-anak kurang sihat beberapa harini.  jadi kaklong buat menu sarapan sepantas kilat,yang jimat masa,mudah dan ringkas. tapi tetap sedap. 
lempeng coklat gebu ni memang favorite anak-anak. kalau kaklong sendiri suka makan lempeng ni dengan sambal tumis ikan bilis atau sardin. 
resepi lempeng coklat gebu. 
tepung gandum 1kg mauripan/yis 1 peket (kali ni yis dah habis,so kaklong ganti dengan bicarbonat soda)👉🏿 tak berapa gebu gebas gula 3 sudu besar garam secukup rasa air  margerin
cara-caranya: 1. masukkan semua bahan ke dalam blender dan blend hingga sebati.  2. masukkan dalam bekas dan biarkan 15 minit 3. bila tekstur adunan tu bertali dah boleh panaskan kuali.  4. letakkan margerin sikit atas kuali.  5. masukkan 1-2 senduk adunan atas kuali. api kecil.  6. setelah masak,hidangkan bersama Limpahan Spreado. 
anak-anak sangat suka makan lempeng gebu dengan spreado



pakai bicarbonat soda lempeng jadi kurang gebu. huhuhu

PELUANG MENJADI DROPSHIP FREE YURAN PENDAFTARAN

Dah lama sebenanrnya Kak Coklat tak buka peluang menjadi dropship tanpa kenakan bayaran... .
jujur Kak Coklat kata, letih sebenarnya buka dropship Free ni... .
sbab apa?
.
sebab lps tu nnt krik krik...group pun sunyi..ajak sembang pun boooo layan... .
klu korang kat tempat kak coklat korang rasa camne?
.
mesti rasa mcm MENYAMPAH... .
org dh bg peluang free tp taknak..EGO konon..yg FREE ni xde kualiti...kononnnn...cittt
.
cuma ada segelintir yg serius, nk Kak Coklat tolong dorang dpt side income...

.
jd Kak Coklat pun rasa patut Kak Coklat buka lagi FREE YURAN Dropship pada orang yg SERIUS...SERIUS...SERIUS GILA nak buat bisnes coklat ni... .
korang BACA BETUL2 ek...KAK COKLAT TAKKAN..TAKKAN...TAKKAN PM korang... korang komen la sejuta kali..I tak kan layan .
korang berminat korang terus WHATSAPP Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706
Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706
Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706

Coklat Bar borong

Assalamualaikum. lama menyepi. kebizian melanda sampai nk update blog pun tak sempat. 
ni curi2 masa. 
apa yg buat bz sgt?sbb dok siapkan order Coklat bar custom made. ramai owner product nak letak logo masing-masing pd coklat dorang. 






ada lg brand lain...nnt la ye kita tepek sini...
tempahan utk wedding atau sebarang majlis sentiasa open. 
boleh whatsapp ye.