Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2014

Spreado Chocoletto

Assalamualaikum....

dah seminggu sebenarnya nak sembang pasal new chocoletto baby ni....

nama baby ni SPREADO CHOCOLETTO.....

lahirnya spreado ni bila ramai yang bertanya ' chocoletto ni kena makan dgn roti ke?'

jadi membuatkan kami terfikir...kenapa kita tak keluarkan produk yang boleh dimakan dengan roti..ala2 chocolate spread gitu....

dan baru-baru ni barulah produknya siap.... spreado nama diberi...bersempena dengan chocolate spread.... senang nak ingat...spreado...chocoletto.. chocoletto...spreado.... dua nama yang mudah diingati...


saya share beberapa testi dan gambar spreado ni ye...


ini lah rupanya spreado chocoletto....
dengan packaging yang mudah dan ringkas
boleh simpan dalam handbag,,singgah pertol pump beli roti or aiskrim..picit dan terus makan....
mudah ke mudah?

jiran baik hati hantar donut yang dicurahkan spreado chocoletto di atasnya....
meleleh-leleh coklatnya....


yang ni hasil kerja tangan agen... makan dengan buah2an...
honeydew pun jadi je,,,, 

ada lagi b…

BISNES TANPA MODAL CHOCOLETTO

Alhamdulillah.....


saya mendapat beberapa testi tapi tak sempat untuk saya kongsikan disini.

terlalu banyak testimoni yang saya terima .

antaraya adalah mereka yang menyertai program BISNES TANPA MODAL CHOCOLETTO

Ye, mmg tanpa modal sebab anda tidak perlu mengeluarkan sesen pun untuk dapatkan stok.

kami akan berikan anda 1 kotak stok, beberapa borang dan document perlu anda sertakan masa pengambilan stok

Tempoh selama seminggu diberikan kepada anda untuk menghabiskan stok yang ada di tangan.

Selepas seminggu anda boleh buat bayaran stok yang telah terjual.

Belum ada lagi mereka yang gagal menjual stok CHOCOLETTO yang kami berikan.

Kebanyakannya akan datang utk mengambil stok CHOCOLETTO BTM lagi ataupun akan terus menjadi agen (sudah psti margin profit utk agen lbh tinggi)


Kini kami membuka peluang kepada anda yang ingin memulakan bisnes tapi masih ragu2 dan takut akan kebolehan diri utk meniaga....


sila hubungi kami mengikut lokasi paling hampir dengan anda untuk mendapatkan stok CHO…