Skip to main content

Posts

Showing posts from 2017

Nutella Cheese Tart beraksi

Assalamualaikum,


meriah nampak kan Nutella Cheese tart meleleh bersusun atas meja.

nak order terus whatsapp team kak Qis ye, nombor nya ada simpan tak? kalau takde simpan contact no ni 010-201 0706



nak tulis wish besday kat atas Nutella Cheese tart tu pun boleh. pastu terus Kak Qis dan team akan delivery kek ni ke rumah / ofis uols... . baby whoopie ni pun boleh nak cod atau delivery juga. just roger je. 
InshaaAllah Allahu ya barii' akan aturkan perjalanan Kak Qis dan team untuk hantarkan order uols. Ya Allah Ya Malik Ya Musowwir , Engkau yang memberikan kami ilham dan idea untuk menghasilkan kek dan makanan yang sedap-sedap ni untuk customer kami tersayang.
dan Engkau juga Ya Karim yang Maha memberi tanpa meminta yang menjadikan makanan ini sedap walaupun kami selalu lupa untuk mohon pada Mu untuk menjadikan makanan ini sedap dan lazat.  Amin Ya Mujib


Aiskrim Legend Malaysia Borong

Assalamualaikum


haiii uolssss harini nak bagitahu tentang new product dari kami iaitu Aiskrim Legend Smoothies atau dulu-dulu dikenali dengan nama aiskrim malaysia

dan yang bestnya aiskrim legend malaysia ni dibuka untuk borong.

boleh nak jamu tetamu yang datang di kenduri kahwin, kenduri kesyukuran atau untuk jualan di event-event outdoor.

dijamin aiskrim ini akan laku keras kalau dijual di event2.

tak perlu nak struggle mengikat aiskrim sebab kami sediakan aiskrim yg dh siap beku untuk terus dijual.

harga jualan RM 0.90 ke atas. biasanya kalau booth outdoor harga boleh jual hingga RM 1.30/sebatang

untuk borong harga serendah RM 0.70.

belian borong minimum 150 batang ke atas.

inshaaAllah aiskrim smoothies kami gebu dan sihat ,
dibuat daripada air tapisan Coway yang kemudiannya dimasak sekali lagi.
dan ianya bukan perasa kordial.memang original smoothies. setiap buah-buahan diblend dengan penuh kasih sayang gituuuuu

aiskrim Legend Malaysia ni adalah aiskrim smoothies buah-buahan yang …

Combo Kek delivery terbaru

Assalamualaikum uolsss..

hari ni kak Qis nak bagitahu ni, sempena hari Malaysia Kak Qis ada buat combo baru.

combo setengah setengah namanya...hahha... ni kes kepala serabut takde idea nak bagi nama apa.jadi keluar la nama combo setengah-setengah.

kek yang ni boleh delivery, boleh juga nak pick up kat umah kak QIs ye.


combo ni size 7 inch. setengan congo bar dan setengah lagi brownies.
untuk uols yang nak rasa 2 jenis kek ni tapi taknak sebiji yang besar boleh la order yang ni. sebiji ni dalam 10 orang makan boleh ni. tapi kalau jenis yang suka kek tu mau berebut. tapi please jangan bertumbuk pulak...hahahha
nak order, terus whatsapp Kak Qis 012-343 0706 


Kek Delivery untuk aidiladha

Assalamualaikum semua

di kesempatan ini Kak Qis nak wish selamat hari raya aidiladha.
yang pulang ke kampung, selamat berhari raya di kampung, hati2 memandu di jalan raya ye.

haritu sebelum merdeka ramai yang dah sibuk standby makanan yang nak di masak dan kek untuk di bawa pulang ke kampung.

jadi Kak Qis tour dari tengahari sampai ke malam delivery kek ke area klang, shah alam dan KL.

selesai mendelivery lebih kurang kul 12 malam.fuhhhh.. alhamdulillah. yang penting semua dapat apa yang diorder.

walaupun ada yang last minit order dan Kak Qis tak dapat nak delivery kek lagi sebab stok pun dah habis.

stok untuk Kak Qis dan family pun terpaksa dikorbankan.hihihih


combo kek 4 ini 1 ni antara yang jadi tumpuan ramai. banyak order untuk combo ni. pecan butterscotch + dfcc + pandan gula melaka + brownies 
untuk orang yang tanya Kak Qis apa yang sedap memang Kak QIs selalu suggest combo ni sebab dia boleh rasa semua pastu next time nak pilih kek sebiji dah tahu yang mana yang nak dipilih.
Ka…

Suprise Kek Delivery

Assalamualaikum selamat hari merdeka.

merdeka kah kita?

cuba tengok abam yang senyum manis ni. dia sangat merdeka. sampai bergambar pun depan jalur gemilang




sebenarnya abang ni dapat suprise kek delivery dari wife tersayang. wife abang ni minta hantarkan kat husband dia sempena besday suaminya minggu lepas.

jadi Kak Qis dan team pergi cari abang ni kat ofis. konon nak naik ofis buat suprise, sekali tu tak dibenarkan naik ofis abang ni pulak, jadi terpaksa la Kak Qis call abang ni minta turun kat lobby ada something untuk dia.

dan abang ni terkejut la bila nampak ada belon, kek dan bunga untuk dia.

dia tanya siapa bagi, team Kak Qis bagitahu ada seseorang tersayang bagi. dia tahu la siapa bagi lepas baca ucapan kat bunga tu nanti ....hihihi..

anyway, untuk uols  yang nak Kak Qis hantarkn suprise kek delivery kepada orang yang uols sayang, boleh la contact team Kak Qis,  area klang, shah alam, Kl, putrajaya, bangi inshaaAllah Kak Qis boleh buat kejutan,

whatsapp Kak Qis ye 012-343 0706

kek delivery lagi for raya haji

Assalamualaikum

haiii hari ni nak bagitahu semua follower yang Kak Qis ada buat combo Raya Haji.
yelah, tetamu datang beraya bila kita hidang kek yang cair meleleh sedap sampai tergugat diet jiran sebelah tu memang bahagia la kan.

kena pulak kek yang sedap. komfom tuan umah abiskan sebelum tunggu sedara mara datang bertandang. hahahaha

okeh, untuk combo ni ada 2 jenis kek

1 biji nutella brownies 7 inch 
1 biji dfcc cheese 7 inch
hanya RM 95 je

dan dapat FREE GIFT YANG BERNILAI RM 49.

kek ni macam biasa Kak Qis boleh delivery terus sampai depan pintu uols.
cuma kalau uols nak bawa balik kampung, boleh je takde masalah.ada tips bawa kek balik kampung yang Kak Qis nak share,

kak Qis masukkan kek ni dalam kotak kek. so uols bawa masuk dalam kereta (bukan bonet kereta tau).

kek pun nak menikmati ekon dalam kereta uols tu. kesian dia berpanas kat bonet. so langkah selamatkan kek adalah sediakan 1 seat untuk dia..hahahaha....

kalau naik flight pastikan hand carry bawa naik kat cabin tau.kalau k…

Kek delivery

Assalamualaikum ,

haiiii mesti uols sibuk kan. hari Isnin adalah hari yang sibuk. kami kat sini pun sibuk juga sampai tak sempat nak update blog ni. lama sangat dah bersawang.

ok, harini nak cerita tentang delivery kek.

sekarang kami dah ada buat servis kek delivery. kek delivery ni kami cover kawasan-kawasan berikut:

~ klang
~ shah alam
~ sijangkang
~ teluk panglima garang
~ telok gong
~ setia alam
~ kapar
~ meru
~ banting
~ kota kemuning
~ jalan kebun
~ KL

kawasan-kawasan lembah klang pun inshaaAllah kami boleh hantar. dan sebaiknya untuk kek-kek besar better order awal, takut kehabisan stok pulak nanti menangis tak bermelodi.hihihih

.
nanti Kak Qis share gambar-gambar suprise delivery yang kami dah buat.

kalau nk suprise delivery untuk yang tersayang pun boleh. roger je, nanti team kak qis akan gi buat suprise untuk uols...


2 jenis kek yang selalu menjadi kegilaan ramaiiii..

nak keluar gi beli kek tak berapa rajin kan, so roger je geng Kak Qis akan delivery kek yang uols nak.

uols tunggu je ka…

open order choc bar hari raya

Agen singapore coklat geguli

Alhamdulillah dalam minggu lepas je dah ada agen dari Singapore yang setuju nak borong Coklat geguli .

dan esok tengahari inshaaAllah akan sampai ke tangan agen singapore.

agen sana saje nak try market coklat geguli ni kat sana. sebab dia dah pernah rasa coklat ni masa datang dengan rombongan singapore minggu lepas. rasa sebalang terus decide nak borong banyak2 untuk market kan kat singapore.

memandangakn agen ni pun rajin buka booth kat area singapore, so dia tambah coklat dalam produk2 jualan dia

kami dari HQ doakan jualan coklat ni dan produk2 lain laris manis.cepat habis

masih open lagi untuk pengedar dan agen coklat seluruh malaysia

nak rebranding pun boleh. takde masalah. inshaaAllah coklat dijamin sedap dan tidak muak.
tak caye? boleh order untuk try test drive dalam mulut dulu. =)

whatsapp ke admin Lia 010 201 0706



coklat borong murah

Assalamualaikum

haiii harini kak qis nak cerita tentang coklat borong bulat2 atau pun lebih dikenali dengan coklat geguli.

coklat geguli ni inshaaAllah dijamin halal. dibuat oleh 200% muslim, dan bahan2 yang digunakan pun bersih dan halal.

coklat geguli ni ada dalam 3 filling.
badam,
tiramisu / badam koko
kismis

yang kismis ni kak qis guna kismis gold yang panjang2 tu. sedap rasanya.

yang almond pulak lemak2 gitewww...

untuk borong coklat ni ada dalam few packaging. ada yang 1kg dan 500g

so kalau nak buat meniaga tu sesuai la amik yang pack 1 kilo tu.

lepas tu boleh packing ikut la nak pack ikut berat camne.
ada yang pack guna kertas coklat ziplock, ada juga yang masuk dalam balang kuih raya.

macam kak qis, kitorang masukkan dalam balang tutup merah tu untuk packing 500g

so untuk yang baru2 nk try tu boleh la packing kan guna ziplock paper tu. ada yang berat 100g, 200g. ikut la masing-masingnya kreatif kan.

cuma nya nak bgtau sini, coklat ni sangat la laris.

so cepatla habisnya.

nak o…

Coklat Geguli

Assalamualaikum uolsss.

Chocoletto dah ada coklat baru tau.
stok baru je siap dari kilang dan dah selamat mendarat, tengah packing-packing.

nama coklat baru ni senang je, sebab bentu dia bulat-bulat macam guli jadi kita bagi nama baru dia Coklat geguli.

hahahaha

bagi senang nak ingat, ingat guli, ingat coklat geguli.. gitewwwww




ada beberapa filling yang boleh buat uolsss makan sampai lupa nak tinggalkan untuk orang sebelah. hihih

filling coklat geguli ni ada kismis, almond dan almond tiramisu

.
mungkin ada yang tak pernah rasa almond riramisu, almond tiramisu ni rasa dia coklat juga cuma ada pahit-pahit sikit. sesuai la utk uols yang tak layan sangat coklat manis2.

walaupun hakikatnya coklat dari keluaran Chocoletto ni takde la manis pun.. just nice je rasanya. seimbang. atau pun orang cakap kurang manis.

untuk raya ni kitorang dah start amik order. memang gila la penangan coklat raya ni.

semua sibuk nak hidangkan coklat geguli sebagai coklat raya tahun ni.

order hampir fully booked..…