Skip to main content

Coklat Geguli

Assalamualaikum uolsss.

Chocoletto dah ada coklat baru tau.
stok baru je siap dari kilang dan dah selamat mendarat, tengah packing-packing.

nama coklat baru ni senang je, sebab bentu dia bulat-bulat macam guli jadi kita bagi nama baru dia Coklat geguli.

hahahaha

bagi senang nak ingat, ingat guli, ingat coklat geguli.. gitewwwww




ada beberapa filling yang boleh buat uolsss makan sampai lupa nak tinggalkan untuk orang sebelah. hihih

filling coklat geguli ni ada kismis, almond dan almond tiramisu

.
mungkin ada yang tak pernah rasa almond riramisu, almond tiramisu ni rasa dia coklat juga cuma ada pahit-pahit sikit. sesuai la utk uols yang tak layan sangat coklat manis2.

walaupun hakikatnya coklat dari keluaran Chocoletto ni takde la manis pun.. just nice je rasanya. seimbang. atau pun orang cakap kurang manis.

untuk raya ni kitorang dah start amik order. memang gila la penangan coklat raya ni.

semua sibuk nak hidangkan coklat geguli sebagai coklat raya tahun ni.

order hampir fully booked.. yg 1st batch dah fully booked.
ni 2nd batch pun nak close dah.

orang singapore sakan uolsss order coklat ni.

gigih kami nak hantar ke singapore.

ce banyangkan, dalam masa 4 hari, ada 2 orang agen singapore berbeut nak coklat geguli raya ni.

best la uolssss

nak order, cepat whatsapp 010 201 0706.
admin Lia akan bantu uolsss

Comments

Popular posts from this blog

Resepi Lempeng coklat gebu

Assalamualaikum
anak-anak kurang sihat beberapa harini.  jadi kaklong buat menu sarapan sepantas kilat,yang jimat masa,mudah dan ringkas. tapi tetap sedap. 
lempeng coklat gebu ni memang favorite anak-anak. kalau kaklong sendiri suka makan lempeng ni dengan sambal tumis ikan bilis atau sardin. 
resepi lempeng coklat gebu. 
tepung gandum 1kg mauripan/yis 1 peket (kali ni yis dah habis,so kaklong ganti dengan bicarbonat soda)👉🏿 tak berapa gebu gebas gula 3 sudu besar garam secukup rasa air  margerin
cara-caranya: 1. masukkan semua bahan ke dalam blender dan blend hingga sebati.  2. masukkan dalam bekas dan biarkan 15 minit 3. bila tekstur adunan tu bertali dah boleh panaskan kuali.  4. letakkan margerin sikit atas kuali.  5. masukkan 1-2 senduk adunan atas kuali. api kecil.  6. setelah masak,hidangkan bersama Limpahan Spreado. 
anak-anak sangat suka makan lempeng gebu dengan spreado



pakai bicarbonat soda lempeng jadi kurang gebu. huhuhu

Coklat Bar borong

Assalamualaikum. lama menyepi. kebizian melanda sampai nk update blog pun tak sempat. 
ni curi2 masa. 
apa yg buat bz sgt?sbb dok siapkan order Coklat bar custom made. ramai owner product nak letak logo masing-masing pd coklat dorang. 






ada lg brand lain...nnt la ye kita tepek sini...
tempahan utk wedding atau sebarang majlis sentiasa open. 
boleh whatsapp ye. 

PELUANG MENJADI DROPSHIP FREE YURAN PENDAFTARAN

Dah lama sebenanrnya Kak Coklat tak buka peluang menjadi dropship tanpa kenakan bayaran... .
jujur Kak Coklat kata, letih sebenarnya buka dropship Free ni... .
sbab apa?
.
sebab lps tu nnt krik krik...group pun sunyi..ajak sembang pun boooo layan... .
klu korang kat tempat kak coklat korang rasa camne?
.
mesti rasa mcm MENYAMPAH... .
org dh bg peluang free tp taknak..EGO konon..yg FREE ni xde kualiti...kononnnn...cittt
.
cuma ada segelintir yg serius, nk Kak Coklat tolong dorang dpt side income...

.
jd Kak Coklat pun rasa patut Kak Coklat buka lagi FREE YURAN Dropship pada orang yg SERIUS...SERIUS...SERIUS GILA nak buat bisnes coklat ni... .
korang BACA BETUL2 ek...KAK COKLAT TAKKAN..TAKKAN...TAKKAN PM korang... korang komen la sejuta kali..I tak kan layan .
korang berminat korang terus WHATSAPP Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706
Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706
Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706