Skip to main content

Coklat borong




Hai korang,
lama dah tak keluarkan produk baru kan?
kebizian melanda dengan production chocoletto.
.
dengan permintaan untuk coklat bar dan truffle yang tak putus putus . alhamdulillah...syukur sangat pada support korang semua.
.
kali ni nk share tentang produk baru.
.
budak2 suka la coklat ni. bungkus macam gula2. ada 2 warna bungkusan tu, kuning dan pink belang mcm dalam gambar atas ni.
.
memang buka untuk jualan borong. so korang yang nek meniaga coklat kat sekolah/ kat ofis ke atau nk buat untuk doorgift memang boleh sangat.
.
sekilo memang banyak la..boleh dapat dalam 100 ke 120 biji. kalau nak order sekilo je harga RM 50 FREE POSTAGE SEM.
.
ada 5 jenis yang korang boleh pilih. nak kismis, almond, cashew nut, bubble rice atau cocoa crunch.

atau kalau korang pening nak pilih, amik je mix semua.
.
pastu dari sekarang ni klaua dah plan nak buat jualan raya nnt. dah boleh la nak edar tester atau nak bgtau kawan2 korang yang korang jual coklat tweest ni.
.

untuk doorgift pulak, korang boleh packing kecik2 dlm plastik atau kotak yang omel2 tu untuk bagi kanak2.
.
jangan la bagi gula2 kat kanak2, antara gula2 ngn coklat lebih baik korang bagi coklat. boleh tambah tenaga dorang. gula2 tu banyak gula je dan pewarna. kesian kanak2 yang makan.
.
korang tau tak, ada juga mak2 yang tak suka anak2 dia makan gula2 tau. akak pernah nampak ada sorang ibu ni humban gula2 anak dia yg dapat masa gi eknduri tu kat depan pagar dewan tempat kenduri tu.
.
so, kita tukar la dari bagi gula2 atau jajan tak berfaedah ekpada coklat yang berkhasiat. sama je harga dia dengan jajan tu.
.
ok, kalau korang nak order boleh whatsapp 010 201 0706.



Comments

Popular posts from this blog

Resepi Lempeng coklat gebu

Assalamualaikum
anak-anak kurang sihat beberapa harini.  jadi kaklong buat menu sarapan sepantas kilat,yang jimat masa,mudah dan ringkas. tapi tetap sedap. 
lempeng coklat gebu ni memang favorite anak-anak. kalau kaklong sendiri suka makan lempeng ni dengan sambal tumis ikan bilis atau sardin. 
resepi lempeng coklat gebu. 
tepung gandum 1kg mauripan/yis 1 peket (kali ni yis dah habis,so kaklong ganti dengan bicarbonat soda)👉🏿 tak berapa gebu gebas gula 3 sudu besar garam secukup rasa air  margerin
cara-caranya: 1. masukkan semua bahan ke dalam blender dan blend hingga sebati.  2. masukkan dalam bekas dan biarkan 15 minit 3. bila tekstur adunan tu bertali dah boleh panaskan kuali.  4. letakkan margerin sikit atas kuali.  5. masukkan 1-2 senduk adunan atas kuali. api kecil.  6. setelah masak,hidangkan bersama Limpahan Spreado. 
anak-anak sangat suka makan lempeng gebu dengan spreado



pakai bicarbonat soda lempeng jadi kurang gebu. huhuhu

PELUANG MENJADI DROPSHIP FREE YURAN PENDAFTARAN

Dah lama sebenanrnya Kak Coklat tak buka peluang menjadi dropship tanpa kenakan bayaran... .
jujur Kak Coklat kata, letih sebenarnya buka dropship Free ni... .
sbab apa?
.
sebab lps tu nnt krik krik...group pun sunyi..ajak sembang pun boooo layan... .
klu korang kat tempat kak coklat korang rasa camne?
.
mesti rasa mcm MENYAMPAH... .
org dh bg peluang free tp taknak..EGO konon..yg FREE ni xde kualiti...kononnnn...cittt
.
cuma ada segelintir yg serius, nk Kak Coklat tolong dorang dpt side income...

.
jd Kak Coklat pun rasa patut Kak Coklat buka lagi FREE YURAN Dropship pada orang yg SERIUS...SERIUS...SERIUS GILA nak buat bisnes coklat ni... .
korang BACA BETUL2 ek...KAK COKLAT TAKKAN..TAKKAN...TAKKAN PM korang... korang komen la sejuta kali..I tak kan layan .
korang berminat korang terus WHATSAPP Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706
Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706
Whatsapp DROPSHIP FREE ke 010 201 0706