Thursday, 17 March 2016

Coklat kasut

Assalamualaikum...

dah lama tak update blog..hari ini nak update tentang kasut coklat atau kalau orang jawa kata Chocolate Shoes...

Coklat kasut ini sangat sesuai dijadikan hantaran perkahwinan. ada juga yang tempah untuk hadiah kepada girlfriend atau isteri tersayang.


ramai yang komen kata, 'eh, betul ke coklat kasut ni?nampak macam kasut betul"....hihihihi....

betul ye, ini kasut yang diperbuat daripada coklat..memang boleh makan, boleh juga buat perhiasan...kalau kata nak frame dalam kotak kaca pun boleh..simpan tanda menghargai pemberian orang tersayang...

tempahan COKLAT KASUT ?

whatsapp COKLAT KASUT ke 0123430706


No comments:

Post a Comment

Birthday Kek

Assalamualaikum, pening kan nak cari kek yang sedap dan comel. pastu yang boleh delivery atau buatkan suprise delivery dengan harg...